Over ons

Sinds de jeugd van Ron zit het transport in zijn hoofd. Dit is door vader met de paplepel ingegeven. Door eerst 6.5jaar chauffeur te zijn en 1.5 jaar transportplanner is er altijd een drang geweest een eigen onderneming te starten. Door een samenloop van omstandigheden en medewerking van de ex-werkgever is er in 2011 de stap gemaakt deze dromen waar te maken. Er werd een gebruikte truck aangekocht. Al snel werden er diverse klanten aangetrokken en is alles in een sneltrein tempo gegaan.

Momenteel hebben we een 15tal eenheden dagelijks in onze planning en voorzien we bevrachting van overige transporten. Hierdoor zijn we jaarlijks verantwoordelijk voor duizenden transporten van onze klanten.

We zijn gespecialiseerd in het transport van zeecontainers en koel/vries transport. We hebben een modern wagenpark wat voldoen aan de moderne technieken en emissie eisen.

Sinds 2015 beschikken wij ook over een loods van 900m2 waarin wij voor onze klanten tijdelijke opslag en cross-docking kunnen voorzien.

We beschikken over een eigen werkplaats waar we ons materiaal kunnen voorzien van het nodige onderhoud. De kwaliteit en uitstraling van het materiaal staat bij ons hoog in het vaandel.

Ook richten wij ons op de in/verkoop van nieuwe en gebruikte zeecontainers. We kunnen alle formaten containers leveren op locatie.

Contact

Ron Poppelaars Transport
Ettensebaan 12
4882 TB Zundert
+31(0)76 –3001300
info@rptzundert.nl